Categorieën

Cerazette (Desogestrel)

star 0 / 5
5star
(0)
4star
(0)
3star
(0)
2star
(0)
1star
(0)
Gebruikers beoordelingen
Cerazette (Desogestrel)

Cerazette (Desogestrel) medische informatie

Generische Cerazette (Desogestrel), ook bekend als Desogestrel, bevat het vrouwelijke hormoon progesteron, dat helpt met anticonceptie. Cerazette (Desogestrel) wordt gezien als een effectieve bron van anticonceptie en kwam in februari 1992 in de Verenigde Staten op de markt. Voor vrouwen die onbeschermde geslachtsgemeenschap hebben of bij het falen van de anticonceptie, is er een vorm van progesteron met de naam Desogestrel of meestal aangeduid als een generische Cerazette (Desogestrel). Dit is een anticonceptiemiddel in noodsituaties, gebruikt om zwangerschap te voorkomen.

Cerazette (Desogestrel) 75mg

Prijs per pil

€0.76 €0.50 €0.54 €0.35

Prijs

€64.00 €41.60 €88.00 €57.20

Cerazette (Desogestrel) 75mg

Hoeveelheid + Bonus Per Eenheid Prijs In winkelwagen
84 pillen €0.76
€0.50
€64.00
€41.60
164 pillen €0.54
€0.35
€88.00
€57.20

Als het medicijn is ingenomen, moet het progesteronniveau in het lichaam hoog genoeg zijn om de eisprong te voorkomen. Desogestrel werkt door de ovulatie te voorkomen, dat is het vrijkomen van een eicel uit een eierstok, het verstoort de bemesting en onderschept het implantatie proces. Deze generische Cerazette (Desogestrel) biedt de beste resultaten als het wordt ingenomen binnen 72 uur na onbeschermde geslachtsgemeenschap, terwijl de volgende dosis 12 uur na de eerste dosis moet worden ingenomen. Hoewel Desogestrel wordt beschouwd als een effectief anticonceptiemiddel, beschermt het niet tegen seksueel overdraagbare ziekten.

Als u de volgende aandoeningen heeft is het raadzaam dat u overlegt met uw arts, voordat u de generische Cerazette (Desogestrel) inneemt:

  • als u een hoge bloeddruk heeft
  • als u een beroerte heeft gehad
  • als u een leverziekte heeft
  • als u een bloeding of bloedstollingsstoornis heeft
  • als u diabetes heeft

Om ernstige bijwerkingen te voorkomen, is het belangrijk dat u het medicijn inneemt volgens de aanwijzingen van uw arts. Raadpleeg uw arts als u last heeft van vermoeidheid, hoofdpijn of veranderingen in de menstruatie.

20 % OFF
plus more deals down the road
DMCA.com Protection Status