Support / Sales:

Haaruitval en haarverlies

Uiteindelijk krijgt bijna iedereen er last van: Haarverlies. Haarverlies is een groot probleem onder veel mensen. Niet alleen bij mannen is haaruitval een probleem, maar ook haaruitval bij vrouwen komt vaak voor.

Bespaar 30%
Propecia Generiek
/5
€45.50 €65.00

Verschillende oorzaken van haaruitval

De oorzaken van haarverlies zijn onder andere stress, een probleem met de voeding, erfelijke aanleg en bepaalde medicijnen. Bij ongeveer 30 procent van de mannen, ontstaan haaruitval en kaalheid door erfelijke aanleg, doordat de levensduur van het haar verkort wordt van 5 naar 1 jaar of korter. Bij de meeste vormen van haaruitval is sprake van een tekort aan mineralen in het lichaam. Dit noemen wij verzuring, omdat lichaamsvocht als bloed en lymfe zuurder wordt.

Zonder basische mineralen als kalium, magnesium, calcium en zink groeit een haarwortel niet goed, en wordt het haar dun en kan het zelfs voortijdig afsterven, met haaruitval en kaalheid tot gevolg.

Waarom bij SystemFarma kopen?

Er zijn verschillende middelen, crèmes en andere producten om haargroei te bevorderen, maar vaak werken deze niet of niet zoals op de verpakking gemeld is. SystemFarma stelt verscheidene middelen tegen haaruitval beschikbaar, die haargroei bevorderen of haarverlies tegengaan, voor een redelijke prijs en die van goede kwaliteit zijn. Dit kunnen we garanderen. Geen haar op het hoofd van SystemFarma dat u onder uw kwaal door moet gaan.

DMCA.com Protection Status