Support / Sales:

Levitra Generiek

Levitra Generiek medische informatie

Generieke Levitra is een equivalent voor het veel duurdere merk Levitra dat Bayer produceert. Een Levitra Generiek pil bevat 20mg vardenafil, dit is het actieve ingrediënt in Levitra dat erectiele disfuncties behandelt met mannen. De generieke Levitra pil moet een uur voordat geslachtsgemeenschap plaatsvindt worden ingenomen, en men kan tussen de vier en twintig uren van de effecten van dit middel genieten. De meeste patiënten kunnen de hele dag genieten van de effecten van een Levitra Generiek tablet, de beste manier is om alleen een Levitra 20mg dosering per dag te nemen. Het is bewezen dat meer dan negen van de tien mensen die gebruik maken van generieke Levitra betere erecties hebben bij gebruik van dit medicijn.

0/5 0 Beoordelingen
Levitra Generiek 20mg
Hoeveelheid + Bonus Per Eenheid Prijs In winkelwagen
10 pills + 2 pills Bonus €3.75 €2.63 €45.00 €31.50 Kop nu
20 pills + 4 pills Bonus €3.29 €2.30 €79.00 €55.30 Kop nu
30 pills + 4 pills Bonus €3.21 €2.24 €109.00 €76.30 Kop nu
40 pills + 6 pills Bonus €2.80 €1.96 €129.00 €90.30 Kop nu
100 pills €2.99 €2.09 €299.00 €209.30 Kop nu
Opmerkingenformulier
Aanbeveling:

Wie kan gebruik maken van Levitra Generiek?

Uiteraard moeten alleen mannen gebruik maken van medicijnen voor erectiestoornissen, zoals bijvoorbeeld generieke Levitra. Als u denkt dat uw erecties niet zijn hoe ze moeten zijn, dan kunt u het gebruik van een impotentie medicijn zeker overwegen. Mannen die helemaal niet in staat zijn een erectie te krijgen zullen zeker ervaren dat Levitra Generiek een grote hulp voor ze is. Impotentie problemen komen voor bij mannen van alle leeftijden, dus niet alleen bij oudere mannen.

Wat zijn mogelijke bijwerkingen van Levitra Generiek?

Het eerste medicijn dat geen bijwerkingen heeft moet nog worden ontdekt, Levitra kan bij gebruik bij een kleine hoeveelheid mensen bijwerkingen veroorzaken De meeste bijwerkingen zijn vergelijkbaar met die van andere ED-medicijnen en andere geneesmiddelen op recept. Als u één van deze bijwerkingen ervaart, dan is het het beste om wat rust te nemen en een glas water te drinken. Als de bijwerkingen aanhouden, dan kunt u het beste naar uw huisarts gaan om de oorzaak en een mogelijke oplossing te vinden. Hier is een lijst met bijwerkingen die sommige mannen ervaren hebben bij het gebruik van Levitra Generiek:

  • Hoofdpijn
  • Wazig zicht
  • Verstopte neus
  • Rugpijn
  • Zure oprispingen
  • Blaasontsteking
  • Lichtgevoeligheid
  • Tijdelijk gehoorverlies

Enkele tips bij het gebruik van Levitra Generiek

Het is het beste om alleen generieke Levitra te nemen wanneer u kort na inname van het tablet plannen heeft gemeenschap te hebben. Om de effecten van Levitra Generiek te maximaliseren, is het best om geen alcoholische dranken of vet bevattend voedsel te consumeren alvorens u de Levitra Generiek pil inneemt. Generieke Levitra dient gewoon oraal ingenomen te worden, terwijl u een glas water drinkt. Dit medicijn is beschikbaar in doseringen van 20mg en 40mg, maar u kunt natuurlijk altijd een pil splitter gebruiken om kleinere doseringen te maken.

DMCA.com Protection Status