Support / Sales:

Propecia Generiek

Propecia Generiek medische informatie

Generieke Propecia is een generisch geneesmiddel dat kan worden gebruikt door mannen die last hebben van haarverlies of die verder haarverlies willen voorkomen. Dankzij het actieve ingrediënt Finasteride, is generieke Propecia in staat om verder haarverlies te voorkomen en eerder haarverlies te herstellen. Omdat de dosering van de werkzame stof dezelfde is als die in het merk Propecia, werkt deze generieke Propecia net zo goed als de duurdere originele Propecia. Door het nemen van een generieke Propecia pil per dag gedurende drie maanden, zult u zien dat de hoeveelheid haar en de kwaliteit ervan een stuk beter is. Het haar, dat dankzij de generieke Propecia groeit, is niet zacht perzik haar maar echt en sterk haar.

0/5 0 Beoordelingen
Propecia Generiek 1mg
Hoeveelheid + Bonus Per Eenheid Prijs In winkelwagen
30 pills €2.17 €1.52 €65.00 €45.50 Kop nu
60 pills €1.67 €1.17 €100.00 €70.00 Kop nu
90 pills €1.66 €1.16 €149.00 €104.30 Kop nu
Opmerkingenformulier
Aanbeveling:

Werkt Propecia Generiek echt?

U moet niet direct goede resultaten verwachten, de generieke Propecia voor een periode van ongeveer drie maanden nemen en dan kun u misschien beginnen met het zien van de eerste resultaten. Sommige patiënten zien een verbetering in de haargroei na een paar dagen, anderen moeten maanden te wachten voor het zien van nieuwe haren. Het is mogelijk dat het zes tot twaalf maanden duurt; geef het ten minste een jaar de tijd voordat u besluit te stoppen met de behandeling. Als de Propecia echt niet werkt na een jaar, raadpleeg dan een arts om de behandeling te analyseren. Wanneer de generieke Propecia begint te werken, moet u niet stoppen met de medicatie en doorgaan met de dagelijkse dosering te nemen om de nieuwe haargroei permanent te houden.

Propecia is een zogenaamde anti-androgeen, dat het enzym 5-alpha reductase bevat. Dit moeilijk te schrijven enzym helpt bij het omzetten van testosteron naar dihydrotestosteron, waardoor de haarzakjes verzwakken en u haar verliest. Generieke Propecia stopt dit proces door het 5 alpha reductase niveau in je lichaam goed in de gaten te houden.

Aanbevelingen bij het gebruik van Propecia Generiek

De gebruikelijke dosering van Propecia en andere haargroei medicijnen met Finasteride is 1mg per dag, we bieden ook 5mg doseringen aan, in het geval u bent aangeraden om deze hogere dosering in te nemen. Het is belangrijk om de Propecia tabletten voor een lange periode en op een regelmatige basis in te nemen. Mensen die veel succes hebben gehad met Propecia raden aan om uw Propecia dosering in de avond te nemen voor de beste resultaten.

Generieke Propecia bijwerkingen

Omdat generieke Propecia hetzelfde ingrediënt Finasteride gebruikt als merknaam Propecia, zijn de bijwerkingen volledig hetzelfde als die zich kunnen voordoen bij het nemen van het merk Propecia. Deze bijwerkingen doen zich alleen voor bij een zeer kleine groep mensen en zijn in de meeste gevallen zeer mild. Bijwerkingen zijn onder andere een lager libido en minder spermaproductie. Er zijn ook enkele allergische reacties die mogelijk zijn; ademhalingsproblemen, duizeligheid, jeuk en huiduitslag. Als deze bijwerkingen optreden en aanhouden na het nemen van generieke Propecia, is het noodzakelijk dat u een arts of dermatoloog raadpleegt om erachter te komen wat het probleem is.

DMCA.com Protection Status