Support / Sales:

Xenical Generiek

Xenical Generiek medische informatie

Generieke Xenical is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om gewicht te verliezen. Het is een middel onder de groep van gastro-intestinale lipase remmers. Een behandeling met generieke Xenical moet worden gecombineerd met een caloriearm dieet om de positieve effecten van de werkzame stof Orlistat in de pil te maximaliseren. Generieke Xenical en de werkzame stof Orlistat staan bekend als een van de beste gewichtsverlies producten op de markt. Xenical helpt elke dag miljoenen mensen over de hele wereld met gewichtsverlies.

0/5 0 Beoordelingen
Xenical Generiek 120mg
Hoeveelheid + Bonus Per Eenheid Prijs In winkelwagen
21 pills €2.86 €2.00 €60.00 €42.00 Kop nu
42 pills €2.52 €1.77 €106.00 €74.20 Kop nu
84 pills €2.29 €1.60 €192.00 €134.40 Kop nu
126 pills €2.18 €1.53 €275.00 €192.50 Kop nu
147 pills €2.08 €1.46 €306.00 €214.20 Kop nu
Opmerkingenformulier
Aanbeveling:

Hoe werkt generieke Xenical Generiek?

De werking van Xenical is uniek en anders dan de werking van bijna alle andere medicijnen voor gewichtsverlies. Andere behandelmethoden voor obesitas werken door beïnvloeding van de hersenen, terwijl het ingrediënt van Xenical, Orlistat, werkt in de maag. Het werkt door vast te kleven aan de lipase-enzymen in de maag en zo de absorptie van vetten te verminderen. Dit resulteert natuurlijk in gewichtsverlies op een makkelijke en gezonde manier. Het wordt sterk aanbevolen om deze Orlistat behandeling te combineren met een gezond en uitgebalanceerd dieet met veel beweging.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van generieke Xenical?

Generieke Xenical is een medicijn dat begint te werken in de maag, dus de meeste bijwerkingen vinden plaats in de maag. Vermoeidheid, vitaminegebrek, diarree en vermoeidheid zijn enkele van de mogelijke bijwerkingen van deze eetlustremmer. Deze bijwerkingen komen vaak voor bij de meeste gewichtsverlies producten en ze komen alleen voor bij een zeer beperkt aantal mensen die het medicijn gebruiken. De vitaminen in uw lichaam kunnen met de vetten worden uitgespoeld, dus het is een goed idee om vitaminesupplementen in te nemen met uw voedsel.

Zwangere vrouwen mogen geen gebruik maken van generieke Xenical, omdat het onbekend is of de stof Orlistat schadelijk kan zijn tijdens de zwangerschap. De kans op bijwerkingen kan worden verminderd door het volgen van een goed uitgebalanceerd dieet.

Hoe wordt Xenical Generiek ingenomen

Generieke Xenical is verkrijgbaar in de vorm van tabletten; elke pil bevat 120mg van het werkzame bestandsdeel Orlistat. U kunt het beste uw arts of specialist raadplegen voor de voor u juiste dosering. De meeste mensen nemen een dosering van 120mg.

DMCA.com Protection Status