Support / Sales:

Zyban Generiek

Zyban Generiek medische informatie

Generieke Zyban is een medicijn dat helpt bij het stoppen met roken en het bevat de werkzame stof bupropion-hydrochloride. Het medicijn is het meest bekend als hulpmiddel bij het stoppen met roken, maar het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van ADHD, angst, depressies en angst. Dankzij een aantal van haar antidepressieve kenmerken, is generieke Zyban het perfecte hulpmiddel bij het stoppen met roken. De hoofdreden waarom het veel wordt verkozen boven andere hulpmiddelen bij het stoppen met roken is dat het niet leidt tot seksuele disfuncties of gewichtstoename bij gebruik.

0/5 0 Beoordelingen
Zyban Generiek 150mg
Hoeveelheid + Bonus Per Eenheid Prijs In winkelwagen
30 pills €1.83 €1.28 €55.00 €38.50 out of stock
60 pills €1.75 €1.23 €105.00 €73.50 out of stock
90 pills €1.72 €1.21 €155.00 €108.50 out of stock
120 pills €1.71 €1.20 €205.00 €143.50 out of stock
Opmerkingenformulier
Aanbeveling:

Hoe werkt generieke Zyban Generiek?

De exacte werking van Zyban (generiek) en de werkzame stof bupropion-hydrochloride is nog niet 100% bekend, maar onderzoek heeft aangetoond dat het een effectieve en veilige behandeling is voor het genezen van de aandoeningen die in de bovenstaande paragraaf zijn genoemd. Dit medicijn remt het absorberende proces van twee neurotransmitters, wat in feite de aansluitingen tussen hersenprocessen en zenuwcellen zijn. Door het beïnvloeden van dit proces, heeft Zuban effect op het verlangen naar nicotine en zorgt het ervoor dat u zich beter voelt bij het stoppen met roken.

Enkele aanbevelingen

Het is beter om geen gebruik te maken van deze medicatie voor het stoppen met roken als u in het verleden lever- of nierproblemen heeft gehad. Mensen die een voorgeschiedenis van hoofdverwondingen, diabetes, hypertensie en psychiatrische ziekten hebben, moeten hun arts ook informeren over deze aandoeningen voordat ze Zyban Generiek en soortgelijke medicatie gebruiken. De risico’s van het nemen van Zyban tijdens de zwangerschap zijn nog niet vastgesteld, dus het wordt afgeraden het medicijn te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Om bijwerkingen tijdens het gebruik van Zyban te vermijden, wordt aangeraden geen alcohol te nuttigen tijdens de behandeling.

Mogelijke bijwerkingen van Zyban Generiek

Net zoals alle andere goede medicijnen, kunnen Zyban Generiek en zijn generieke equivalenten bijwerkingen veroorzaken bij een klein percentage van de patiënten. Paniekaanvallen, zwelling van het gezicht, ademhalingsproblemen, stemmingswisselingen en rusteloosheid zijn een aantal van de meest voorkomende bijwerkingen bij gebruik van medicatie die bupropion-hydrochloride bevat. Om bijwerkingen te voorkomen is het belangrijk om alleen de voorgeschreven dosering in te nemen. Raadpleeg een arts als deze bijwerkingen zich voordoen bij u.

DMCA.com Protection Status