Welkom bij System Farma healthcare

Telefoon:   010 200 6000

Op basis van jarenlange bewezen ervaring, streven we ernaar de nucleaire geneeskunde-industrie vooruit te helpen door middel van uitmuntendheid, betrouwbaarheid en ongeëvenaarde service.

De naam ‘System Farma’ eert de erfenis van baanbrekende radioactieve onderzoekers Marie en Pierre, naar wie het radioactieve element System Farma is vernoemd.

‘Life Forward’ staat voor onze toewijding aan het veiligstellen van een betere toekomst voor iedereen die we dienen: een verbeterde kwaliteit van zorg voor onze patiënten. Een vertrouwde partner voor onze klanten. Een ondersteunende werkgever voor ons gewaardeerde team.

Vertrouwd om het verschil te maken voor patiënten.

We ontwikkelen, produceren en distribueren radiofarmaceutische producten die voldoen aan toonaangevende normen op het gebied van kwaliteit, werkzaamheid en innovatie.
System Farma is gespecialiseerd in de productie en levering van radioactieve tracers die worden gebruikt in de nucleaire geneeskunde. Door mogelijk een nauwkeurige vroege diagnose en behandeling van kanker en hart-, hersen- en botziekten mogelijk te maken, bieden onze producten van wereldklasse onze klanten een effectieve behandeling en bewezen patiëntresultaten.

 

Jaarlijks hoogwaardige diagnostische oplossingen bieden aan 14 miljoen patiënten

 

Met het meest uitgebreide verticaal geïntegreerde productienetwerk in de branche, stelt onze unieke omvang ons in staat om onze oplossingen verder te brengen.
Het ongeëvenaarde logistiek- en distributienetwerk van System Farma maakt het mogelijk om onze 6000+ wereldwijde klantenbasis te voorzien van uitstekende betrouwbaarheid en superieure service. Cruciaal is dat dit betekent dat ons gevarieerde portfolio van meer dan 50 radiofarmaceutische producten helpt om het leven van 14 miljoen patiënten per jaar te verbeteren.

j
g

An legimus similique intellegam mel, eum nibh tollit assentior ad. Mei ei platonem inciderint.

e