Hart voor Zorg: Interactief leren met de beste content over ontwikkelingen, trends en kennisdeling in de zorg

Hart voor Zorg is een initiatief om digitaal leren leuk en interactief te maken. Wij geloven erin dat e-learning een steeds belangrijker element wordt als het gaat om leren binnen de zorg branche. Op Hart voor Zorg vind je webinars, video’s, nieuws artikelen en evenementen die alles te maken hebben met ontwikkelingen, trends en kennisdeling. Al onze webinars en nieuws items zijn gratis voor iedereen!

Interactief leren, wat bedoelen wij daar nou eigenlijk mee? Digitaal leren kan door middel van een video bekijken of teksten lezen maar het kan ook door in groepen bij elkaar te video bellen; ofwel een webinar.

Door interactief te leren ben je niet alleen aan het luisteren en kijken maar ga je ook actief met de stof aan de slag. Je bent dus niet alleen passief bezig maar wordt uitgedaagd om zelf na te denken en vragen te stellen. De sessie worden georganiseerd met Partners zoals Breederode

Hart voor Zorg is er voor iedereen die wilt leren, of je nu net bent begonnen in de zorg of al jarenlang werkt in de branche. Wij willen graag bijdragen aan het delen van kennis en ervaringen en hopen je snel te ontmoeten in een van onze webinars of op een van onze events!
bekijk de website hartvoorzorg.nl

g

An legimus similique intellegam mel, eum nibh tollit assentior ad. Mei ei platonem inciderint.

e